Etusivu Tietoa Jalostusoriit Siitostammat Kasvatus Yhteydenotto
Elitehof
Nederlandse welsh rijpony's

VH21-023-0093 · Ch · KTK-II

Elitehof's Indra

s. 24.11.2021 , kasvattanut Elitehof, omistaa JP (VRL-01948), Elitehof
ruunivoikko welsh part bred-tamma (NWR 62,5 %), 139 cm, koulutustaso Helppo A

Päältä päin Indra vaikuttaa tyynen rauhalliselta ja kauniilta enkeliponilta, mutta pinnan alta paljastuu teräväpäinen ja ovela laskelmoija. Indra tapaa tarkkailla käsittelijöidensä eleitä jatkuvasti, ja tamma onkin jo oppinut lukemaan ihmistä kuin avointa kirjaa. Osaavissa käsissä Indra on yleensä mutkaton, mutta epävarmuuden Indra aistii jo mailien päästä. Sen lisäksi, että Indra tykkää muutenkin tehdä arkojen ihmisten elämästä hankalaa, sattuu tammalla myös olemaan oikea elefantin muisti. Jos siis satut kerrankin luovuttamaan Indralle, niin Indra tulee takuulla haastamaan sinut uudestaankin. Tätä ponia ei kannata arvioida ensivaikutelman tai ulkonäön perusteella.

Ratsuna Indra on luonnostaan nöyrempi ja yhteistyökykyisempi kuin maasta käsin, eikä sillä ole tapana testailla kokemattomampia ratsastajia tai närkästyä pienistä. Indra tuntuu olevan juuri sopivan herkkä kaikille avuille. Osaavan ratsastajan kanssa Indraa voi ratsastaa hyvinkin vähäeleisesti ja kauniisti. Parasta Indran herkkyydessä on kuitenkin se, että vaikka tamma parhaillaan tuntee ratsastajan kaikista hienovaraisimmatkin ohjas- ja istunta-avut, ei Indra kuitenkaan pillastu liian kovista avuista. Joustamaton käsi ja tamman kylkiä vasten hölskyvät jalat eivät toki ole Indralle mitään suurinta herkkua, mutta tamma pysyy silti silti hienosti työskentelymoodissa ja sulkee mielensä häiriötekijöiltä. Tyytymättömänä kulkevan Indran paljastaa ehdottomasti levottomasti aukeileva suu ja rivakasti huiskuva häntä.

Kilpailutulokset

KRJ-kouluratsastus

Indra on saavuttanut maksimitasonsa kouluratsastuksessa. Se on startannut 47 kertaa, joista 15 on ollut voittoja ja 7 sijoituksia (sijoitusprosentti 47 %).

NJ-näyttelyt

irtoSERT @Ponitila Adina 18.12.2021 (pt. Jannica)
irtoSERT @Mossbank Stud 31.12.2021 (pt. Jannica)
irtoSERT @Knockturn Ponies 14.2.2022 (pt. Vibaja)