Havia Dressage

Pyramide PSB-II, ★★★

Perustiedot

» 4-vuotias (s. 1.6.2022 Suomessa, rekisterinumero VH22-031-0350)
» Suomenpuoliveritamma, 169 cm, voikonkirjava ee/Aa/nCr/nW20
» Maahantuonut ja omistaa Havia Dressage (VRL-01948)
» Kilpailee tasolla Prix St. George (vt. 2/7)

Luonnekuvaus

Pyramide, eli tutummin Pymmi, on mainio ja monipuolinen hevosystävä. Tämä tamma ei pelkää pistää itseään epämukavuusalueelle. Pymmi sopii ratsastukseen säällä kuin säällä kaikentasoisille ratsastajille. Aloittelijoiden kanssa Pymmi on kärsivällinen ja rento, ehkä jopa hitusen laiska, kun taas osaavien ratsastajien alla Pymmistä saa helposti esille sen vakavan ja pikkutarkan kouluratsupersoonan.

Luonteensa puolesta Pymmi on täysi kymppi ja arvokas lisä tallin jalostussuunnitelmiin. Pymmi on kaikin puolin selväpäinen ja tasapainoinen hevonen, jota ei ihan helposti saa pois tolaltaan. Pymmi sopeutuu nopeasti uuteen ja pärjää hektisissäkin ympäristöissä. Pymmi tuntuu todella nauttivan menosta ja meiningistä. Tamma laukkaakin intoa puhkuen jopa kesälaitumen taaimmaisilta perukoilta aitauksen portille moikkaamaan ihmisiä.

Jälkeläiset

Ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

i. Paradox evm
fwb, vkk, 167 cm
ii. Calondo evm
fwb, rn, 171 cm
ie. Pavane evm
fwb, vkkkrj, 165 cm
e. Bermuda evm
fwb, rnkrj, 166 cm
ei. Ottavio evm
fwb, rnkrj, 166 cm
ee. Beda evm
fwb, rt, 167 cm

Päiväkirjamerkinnät

14.12.2022: Uudet suomalaiset (kirjoittanut omistaja)

Kuten minulle tyypillistä on, menin ostamaan talliin uusia hevosia kaksin kappalein ilman sen kummempaa harkintaa tai järkeilyä. Vaikka olen yrittänyt opetella hankkimaan uusia hevosia vain silloin, kun niille on ehdoton tarve, niin tällä kertaa minun vaan teki mieli ostaa uusia tuontihevosia. Näin meille muutti Pyramide ja Seychelles - kaksi hyvin eriluonteista ja -tyyppistä tammaa. Olkoon tämä sitten joululahja itselleni. Ainakin voikko Pyramide on osoittautunut sen verran hyväluonteiseksi, ettei kauppaa ainakaan tarvitse katua.