Havia Dressage

Redwall Milgranet KTK-III, ★★★

Perustiedot

Syntymäpäivä 13.6.2015, 9-vuotias
Rekisterinumero VH23-011-0241
Rotu, sukupuoli Hannoverinhevostamma
Säkäkorkeus, väri 165 cm, tummanruunikko Ee/AA
Kasvattaja Redwall, Skotlanti
Omistaja JP (VRL-01948)

Luonnekuvaus

Milgranetilla eli "Millillä" on oikea leijonan sydän. Tämä raamikas tamma ei todistettavasti pelkää yhtään mitään, mikä tekee siitä oivan hevosystävän erityisesti kilpakentille. Millin kanssa ei tarvitse tutkia kentän joka kulmaa ja tuomaripöytää viidesti läpi ennen suoritusta. Mikään robottihevonen Milli ei rohkeustaan ja fiksuudestaan huolimatta ole, vaan se yrittää silloin tällöin luistaa sieltä, mistä aita on matalin, jos käskyjä ei vie perille jämptisti. Milli ei myöskään ole jokaiseen mikroapuun reagoiva raketti, vaan eleetön ratsastus tamman kanssa vaatii monet treenit ja pitkät lämmittelyt.

Millin mieltä ei hevillä saa järkytettyä. Milli tottuu nopeasti kaikkiin muutoksiin ympärilllään, vaikka aluksi se tuntuisikin protestoivan niitä vastaan kerran tai pari. Hoitaessa ja kengittäessä Milli pönöttää aina kauniisti paikallaan. Millin yleisilme on arkirutiineja hoidettaessa on iloinen ja kiinnostunut, mutta liian nopea satulavyön kiristys on asia, joka saa tamman ärähtämään.

Jälkeläiset

Ei jälkeläisiä.

Sukutaulu

i. March of Mephisto PB
hann, trn, 170 cm
KRJ-I
ii. Waltzing Mephisto
hann, m, 170 cm
KRJ-II, YLA2
ie. Roulette IV
hann, rn, 152 cm
YLA2
e. Redwall Pearlwhite
hann, trn, 163 cm
KRJ-I
ei. Poulsard
hann, m, 170 cm
KRJ-II
ee. Jaqueminot
hann, rn, 169 cm
KRJ-II

Kilpailutulokset

Porrastetut kilpailut

Kilpailee kouluratsastuksessa
Koulutustaso: Prix St Georges

Maksimitasollaan (vt. 8/7)

Sarja- ja arvokilpailut

Pvm Tapahtuma Paikka Taso Sijoitus
- - - - -

Päiväkirjamerkinnät

23.8.2023: Yllätysbongaus kasvattilistalta (kirjoittanut omistaja)

Elokuussa 2023 innostuin monien kuukausien tauon jälkeen hankkimaan Havia Dressageen uusia puoliverisiä. Aluksi varasin talliin kerralla kolme uutta asukasta ja ajattelin sen olevan tarpeeksi, mutta pian bongasin neljännen kiinnostavan yksilön, josta päätin nopeasti tehdä ostotarjouksen. Kyseessä oli Redwallin kasvattilistalta bongattu, vuonna 2015 syntynyt hannovertamma Redwall Milgranet, jonka kohdalle oli lisätty merkintä "myynnissä". "Millissä" kiinnostuin heti sen sukutaulusta, joka olisi loistolisäys jalostusohjelmaamme. Millillä oli kisattu jonkun verran kasvattajansa kanssa, mutta muuten sen menneisyys oli aika lailla puhdas kanvaasi - rekisteröitäväksikään se ei ollut vielä ennättänyt. Pari päivää sain jännittää vastausta Millin kasvattajalta, mutta onneksi lopulta myöntävä vastaus kilahti viesteihini ja Millin muutto Haviaan alkoi!