Tervetuloa virtuaaliselle Slotthagenin ratsutilalle!

Talli on lopettanut toimintansa 17.9.2022.

Ratsutila Slotthagen, tai tutummin Slottis, on lokakuussa 2021 perustettu virtuaalitalli. Talli sijaitsee Uudellamaalla Kirkkonummella ja sen omistaa Kalliovalkamien perhe. Arkea pyörittävät pääasiassa tallin tontilla asustavat Leena ja Keijo, ja hevosten liikutuksesta ja suurilta osin myös kilpailutuksesta huolehtii heidän tyttärensä Oona. Porukkaan mahtuu myös muita sukulaisia sekä talliapulaisia - heistä lisää tietoa löydät esittelysivulta.

Slottis on lähinnä yksityistalli huolellisesti valikoiduille virtuaalihevosille. Tilat ovat rajalliset, sillä karsinapaikkoja on vain kahdeksan, joten esimerkiksi aktiivinen hevoskasvatus ja muu tiheään vaihtuvuuteen perustuva harrastustyyli eivät kuulu Slottikseen. Vähäisten karsinapaikkojen vuoksi jokainen Kalliovalkamille ostettava hevonen harkitaan ja pohditaan läpi huolella. Silloin kun tallissa on useampi karsinapaikka tyhjänä niin niitä vuokrataan mielellään ulkopuolisille hevosenomistajille.

Slottikseen muuttavat hevoset käytetään heti aluksi Rate My Pony-ensiarvostelussa. Hevosten maksimikoulutustaso määräytyy RMP:n arvioiman koulutustason mukaan. Hevoset aloittavat kilpailemisen viisivuotiaina Helppo A-tasolta ja sen jälkeen siirtyvät vuosittain aina yhtä tasoa korkeammalle, kunnes ne saavuttavat maksimitasonsa. Sattumalla on siis osuus hevosten tulevaisuudennäkymissä - kaikki eivät voi olla GP-ratsuja.

Hevosten ikääntyminen on pääsääntöisesti reaaliaikaista (1 IRL a = 1 URL a), mutta esimerkiksi nuoret hevoset ikääntyvät viisivuotiaiksi parissa IRL kuukaudessa ja siirtyvät reaali-ikääntymiseen vasta sen jälkeen. Realistisen ajankulun takia hevoset myös kilpailevat realistiseen tahtiin, eli samana päivänä ei voida olla kisoissa kolmessa eri maassa. Kalliovalkamien kilpareissut keskittyvät Suomeen välimatkojen vuoksi, mutta hulppeisiin arvokilpailuihin voidaan toisinaan matkata myös ulkomaille (rahastahan tällä perheellä ei ole pulaa)!

Tervetuloa tutustumaan!
Tallin omistaa Kalliovalkamat (VRL-01948)

Tallin kilparatsastaja

Oona Kalliovalkama

Oona on tallin nouseva tähti. Hän on sisäänratsastanut hevosia koko ikänsä, kilpaillut äitinsä Leenan hevosilla sekä pitänyt ylläpidossa useita ratsuja. Lokakuussa 2021 Oona osti vihdoin ja viimein oman hevosensa, trakehnertamma Betin. Parivaljakon ensimmäiset kilpailut johtivat sijoitukseen Vaativa B-ohjelmassa. Oonan ja Betin tavoite on kilpailla niin pitkälle, kuin taidot riittävät. Betin lisäksi Oona kilpailee myös muilla tallin hevosilla.

» Oonan omalle esittelysivulle