Toiminta

Ratsastusseura: Riding Club Slotthagen vry

Ratsastusseura Riding Club Slotthagen, tai lyhyemmin RCS, on lokakuussa 2021 perustettu virtuaalinen yhdistys. Seuran tarkoitus on järjestää mielekästä toimintaa erityisesti kouluratsastuksesta kiinnostuneille hevosten ystäville. RCS vry:n päätoimipiste on Ratsutila Slotthagenilla virtuaalisella Kirkkonummella (Uusimaa), mutta ratsastajat myös muualta päin virtuaali-Suomea ovat tervetulleita liittymään ja tutustumaan toimintaamme. Tavoitteenamme on järjestää noin kvartaaleittain jonkunlaista toimintaa, kuten (harjoitus)koulukilpailuja, valmennuksia tai muita kursseja. RCS vry:n jäsenyys ei velvoita sinua osallistumaan toimintaan, vaan jäsenenä voit nauttia myös mm. seuran tarjoamasta tapaturmavakuutuksesta ollessasi muuten vain hevosten kanssa tekemisissä.

Kilpailutoiminta

Tavoitteemme on järjestää vähintään muutaman kerran vuodessa kaikille avoimia kouluratsastuskilpailuita. Tarkoituksena on myös tutustua epätavanomaisempien arvostelutapojen, kuten tarinoiden ja suhteutetun arvonnan, käyttöön. Meillä kilpailut järjestetään niin, että ne sopivat ns. realistiseen tyyliin harrastaville: kilpailut pidetään ensisijaisesti viikonloppuisin, luokista pyritään antamaan mahdollisimman paljon tietoa, ja lisäksi myös prosentit sisällytetään tuloksiin. Tilojemme rajallisuuden vuoksi Slotthagenissa järjestetään vain lähinnä seura- ja alue-tason kilpailuja.

Hevoskasvatus

Kasvatustoiminta on meillä vähäistä. Varsoja syntyy lähinnä omaan käyttöön ja vain silloin, kun jollekin tammallemme sattuu löytymään täysin vastustamaton ori. Ensimmäinen kasvattimme syntyi joulupäivänä 2021.

Syntymäpäivä Rotu, skpl Nimi Isä Emä
25.12.2021 hann-r. Slotthagens Danton KWB Danse Baroque KWB Mideia