Etusivulle Muut rodut Esittely Tallikirja

Fellbury Stud

Merrill av Vinterdal

Ei mikään palkintojenjaon rusettihai, mutta kiltti ja ihana luonteeltaan.

VH20-017-0237
Minishetlanninponiori
Hiirakonpäistärikkö, 84 cm

Syntynyt 6.7.2020, 0-vuotias
Kasvattanut JP, Stuteri Vinterdal
Omistaa JP (VRL-01948), Fellbury Stud

Valjakkoajopainotteinen / noviisi
Kisaaja Rebecca Roth


×

Sukuselvitys

i: Campcroft Mosaic
mini, rnhkko, 84 cm
KTK-III
ii: Bressay Lucky Strike
mini, phkko, 85 cm
iii: Lucky Fluke
mini, phkko, 86 cm
iie: Bressay Katie
mini, rt, 84 cm
ie: Heathcote Veronica
mini, mpäis, 85 cm
iei: Mistydale Bon Bon
mini, rtpäis, 84 cm
iee: Natasja v.d. Bloemwaard
mini, trn, 85 cm
e: Ellensmore Almond
mini, mpäis, 84 cm
ei: Amaretto of Bowden
mini, m, 84 cm
eii: Mossfirth Baileys
mini, rt, 84 cm
eie: Cornwick Amaryllis
mini, m, 84 cm
ee: Ellensmore Proud Mary
mini, mpäis, 85 cm
eei: Bowness Be Proud
mini, hrkko, 83 cm
eee: Sunny of Emstrey
mini, rtpäis, 85 cm

Jälkeläistiedot

Merri ei ole jälkeläisiä.

×

Luonnekuvaus

Merrill eli Merri muutti meille Englantiin pieneltä tarinatalliltani Ruotsista heinäkuussa 2020. Merrin isä on oriiksi oikea leluponi, kun taas emä puolestaan on varsinainen luupää. Varsan luonteesta oli siis paha lähteä arvelemaan yhtään mitään - se voisi edustaa mitä tahansa ääripäätä tai sitten olla sellainen kultaisen keskitien kulkija. Minun kaikeksi onnekseni Merri on jo varsasta asti ollut vaivaton ja helppohoitoinen poni, joten sen saattoi hyvillä mielin muuttaa Fellburyyn meidän sekalaisten shettisten joukkoon.

Merristä on vaikea lähteä sepustelemaan pitkää romaania, sillä kaikessa lyhykäisyydessään tämän ponin kanssa kaikki hommat sujuvat kuin tanssi. Merri on fiksu poni, joten se ymmärtää, että helpoimmalla päästään, kun puhalletaan yhteen hiileen. Merri on rauhallinen ja maltillinen poni, joten se ei hermostu, vaikka se joutuisi seisomaan toimettomana pitkiäkin aikoja. Myöskään runsas työnteko ei saa Merriä vetämään esiin sitä kuuluisaa shettiskorttia, vaan se noudattaa aina tunnollisesti hoitajansa ja ohjastajansa neuvoja. Merrin kanssa on todella ilo tehdä hommia ja toivon sen jättävän jälkeensä ihania, älykkäitä varsoja!

Ajaen Merri on niin ikään äärimmäisen fiksu ja mukava. Merrin kanssa sujuu kaikenlaiset ajohommat aina tarkkuutta ja keskittymiskykyä vaativista kouluradoista mukaviin perjantai-iltaisiin hiekkatieköpöttelyihin. Merri ei ole näyttävyyden puolesta mitenkään mainio poni - se kyllä osaa perusasiat ja suorittaa ne mielellään ohjastajan pyynnöstä, mutta näkkileivän notkeudella siunattu hiirakkomme ei ole mikään sulavin volttien pyörijä tai liidokkaimman ravin esittelijä. Merriä bongaa siis hieman harvemmin palkintojenjaossa, mutta sen kanssa on siitä huolimatta äärimmäisen mukavaa ajaa juurikin kotioloissa, sillä lempeä Merri ei pelkää mitään ja tekee aina kaikessa parhaansa.

×

Kilpailutulokset

Ei aloittanut kilpailemista.

×

Päiväkirjamerkinnät

Ei vielä merkintöjä.