Esittely Shetlanninponit Puoliveriset Ratsuponit Tallikirja

Fellbury Stud
 

Kruunun Winnie

Winnie tekee aina mukisematta sen, mitä siltä pyydetään. Klassinen kaikki kelpaa -poni.

VH19-017-0493
Shetlanninponitamma
Musta, 103 cm

Syntynyt 1.10.2019, 4-vuotias
Kasvattanut Antonia N., Kronbacka
Omistaa JP (VRL-01948), Fellbury Stud

Valjakkoajopainotteinen / noviisi
Kisaaja Linda Miller


Photos © Stal Polderzicht - thank you! The pony in the photos is Havanna af Jäboruder.
×

Sukuselvitys

i: Grunnelunds Calder
m, 104 cm
ii: Bergstrand Dynamit
m, 99 cm
iii: Domino Do Little
m, 103 cm
iie: Hallby Amarose
mrn, 100 cm
ie: Grunnelunds Tenderheart
m, 103 cm
iei: Almnhus Max
m, 101 cm
iee: Grunnelunds Daisy
m, 98 cm
e: Wilona v.d. Dronhalm
m, 106 cm
ei: Ollie v.d. Veldhoeve
m, 105 cm
eii: Ambitious v.d. Veldhoeve
m, 107 cm
eie: Octavia v.d. Heerjeland
rtkm, 103 cm
ee: Verena v.d. Dronhalm
trn, 100 cm
eei: Adrianus v. Gerthoeve
m, 102 cm
eee: Maryse v.d. Dronhalm
rn, 95 cm

Jälkeläistiedot

Winniella ei ole jälkeläisiä.

×

Luonnekuvaus

Minulla oli lokakuun alussa päälläni ne kuuluisat ostohousut - Fellburyssa oli nimittäin huutava tarve uusille 1-polvisille tammoille. Pistin foorumille ilmoituksen, että meidän sateisilla nummipelloilla olisi tilaa vielä yhdelle (tai useammallekin) pienelle ponille. Suureksi onnekseni viestiini vastasi Kronbackan Antonia, jonka poneja olin ihaillut jo pitkään, mutta en ollut koskaan kerennyt apajille heidän kasvattimyynteihin. Antonia tarjosi tilausvarsamahdollisuutta Kronbackasta, ja minä tartuin tilaisuuteen välittömästi. Tiesinkin jo heidän poneja pitkään tutkineena, että ketkä halusin unelmavarsani vanhemmiksi. Näin Winnien tarina sai alkunsa.

Winnie näyttää aivan tuikitavalliselta shetlanninponilta. Tässä tammassa mikään ei pistä silmään ikävällä tavalla: sehän on ihan tyypillinen musta shettis, joita on kymmenen tusinassa. Myöskään persoonansa puolesta Winnie ei aiheuta omistajassaan päänvaivaa. Winnie on esimerkillisen hyvätapainen poni, jolle kaikki kelpaa. Winnietä ei tarvitse maaritella ja anella astumaan traileriin tai kulkemaan kulmiin kentällä, vaan se oikeasti tekee sopuisasti kaiken, mitä siltä pyydetään. Toki laitumelta pois hakeminen on tiukka paikka tälle pienelle ruuan ystävälle, mutta kyllä Winnie seuraa siellä riimunnarun päässä taluttajaansa - vaikkakin välillä tamman pää tuntuu hakeutuvan takaisin ruohonjuuritasolle.

Winnie on kelpo valjakkoponi, joka tekee aina tasaisia suorituksia. Winnie ei ehkä ole se näyttävin rusettihai kilparadoilla, mutta se on hyvin luotettava ja rohkea poni, joten sen kanssa kisaaminen ei aiheuta kenellekään harmaita hiuksia. Winnien kanssa on oikeastaan todella mukavaa ajaa ja keskittyä itsensä kehittämiseen, Winnie kun nyt kuitenkin suostuu paiskimaan hommia vaikka kellon ympäri. Winnie liikkuu aavistuksen epätasapainoisesti ja siltä puuttuu hieman voimaa, joten Winniestä ei valitettavasti ole aina vastusta monille valjakkokonkareille tamman tunnollisesta työmoraalista huolimatta. Winnie on siis ulkopuolisten silmin yksi musta shettistamma muiden joukossa, mutta Fellburyssa Winnie on korvaamaton luottoponi ja kaikkien kaveri.

×

Kilpailutulokset

Valjakkoajo - 4 sijoitusta
17.10.2019 VVJ Fellbury Stud, noviisi koulukoe pareille, 1/19
18.10.2019 VVJ Fellbury Stud, noviisi koulukoe pareille, 4/19
18.10.2019 VVJ Fellbury Stud, noviisi koulukoe pareille, 1/19
19.10.2019 VVJ Fellbury Stud, noviisi koulukoe pareille, 4/17

×

Päiväkirjamerkinnät

Ei vielä merkintöjä.