Elitehof

Nederlandse Welsh Rijpony's

Tervetuloa Elitehofiin

Elitehof on syyskuussa 2020 perustettu virtuaalitalli, jossa asuu welsh part bred-poneja. Ponimme kilpailevat pääasiassa kouluratsastuksessa, mutta muutama myös lisäksi esteratsastuksessa tai valjakkoajossa.

Elitehofissa kasvatetaan erittäin pienimuotoisesti omistajan omaksi iloksi welsh part bred-poneja. Olemme kiinnostuneita erityisesti NWR-tyyppisistä welshristeytyksistä, joiden suvuissa sallitaan vain täysiverirodut (xx, x ja ox) sekä welshponit sektioista A ja B. Käytämmekin jalostustoiminnassamme vain näitä rotuja saavuttaaksemme mahdollisimman kevyen ja sporttisen poniristeytyksen. Kasvattien vanhemmiksi ei valikoida poneja ja hevosia meriittien tai sijoituksien perusteella, vaan puhtaasti omistajan omien mieltymysten mukaan.

Mahtipontisesta nimestään huolimatta Elitehof on käytännössä kokonaan JP:n omaa huvittelua, eikä meillä ole erityistä missiota virtuaalimaailmassa. Poneillamme ei ole suuria tavoitteita, suurimmalle osalle ei tule koko elämänsä aikana edes tekstejä sivuilleen. Meillä on myös tavallista, että poneilla on vain ratsastuskuvia, jolloin ne eivät käy näyttelyissä tai kantakirjattavana. Elitehof on puhtaasti paineetonta virtuaalihevostelua: kauniita poneja joiden ei tarvitse miellyttää ketään muuta kuin omistajaa itseään. Käyhän peremmälle jos kiinnostuit!

Terveisin,     JP

Hyödyllistä

Tallin tiedot

Omistajan VRL-tunnus: VRL-01948
Yhteydenotto: jp(at)lasikuu.net, chat
Tallin rekisteritunnus: ELTH4322
Sijainti: Alankomaat
Perustettu: 9/2020

Part bred-kasvattajia

Blumenfeld Ponies
Brunnby
Cloudfield
Fältarv Gård
Glenwood Welsh Ponies
Gwydrawyr

Linkkejä

Virtuaalinen Ratsastajainliitto VRL
Virtuaalifoorumi Keskusta
Virtuaalilista

Virtuaalisten welshien ystävät VWY
Virtuaalinen kouluratsastusjaos KRJ

Päivitetty viimeksi: 19.10.2021