Etusivu Esittely Oriit Tammat Kasvatus Muuta Yhteydenotto
Síofrach Connemaras

Muuta

Linkkilista - aktiiviset connemarakasvattajat

» Berryard Ponies
» Fairmoor Estates, Iso-Britannia
» Glenwood Welsh Ponies, Wales
» Hartwig Ponies, Tanska
» Lilycove Ponies, Suomi
» Lindgård, Suomi
» Maldwyn, Iso-Britannia
» Ponitila Adina, Suomi
» Rook Acres
» Stall Dango, Ruotsi
» Vinyamar Ponies, Englanti
» Wisteria Estate, Wales

Tapahtumakalenteri

Hopewood Connemaras on päätoimisesti siittola, joten meillä ei juuri järjestetä ratsastuskilpailuja. Saatamme silloin tällöin järjestää kuitenkin pienenpiä tapahtumia, kuten näyttelyitä tai valmennuksia. Näyttelymme ovat useimmiten suunnattu connemaroille tai muille M&M-poniroduille.

28.04.2019 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille tulokset tulleet
24.02.2019 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille tulokset tulleet
22-23.02.2019 Lounaisrannikon vaellus avoinna connemaroille tarinat tulleet
10.11.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille tulokset tulleet
30.09.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille tulokset tulleet
26.08.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille tulokset tulleet
22.07.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille tulokset tulleet
20.05.2018 NJ-näyttelyt avoinna connemaroille ja shettiksille tulokset tulleet

Tekijänoikeudet

Tiivistettynä tekijänoikeus on laki, joka suojaa kaikkea itsetehtyä -ja tuotettua, kuten piirroksia, kirjoituksia ja valokuvia. Tekijänoikeus syntyy teoksen tuottajalle välittömästi tuoton yhteydessä, ja se antaa tuottajalle oikeuden päättää missä, miten ja kuka hänen teostaan saa käyttää. Näin ollen jonkun muun tuottaman teoksen käyttö ilman lupaa (mikäli sellainen erikseen tarvitaan) on yhtä lailla lain rikkomista kuin varastaminen tai ylinopeutta ajaminenkin, ja siitä voi saada sakkoja. Ethän kopioi Hopewood Connemarasin sivuilta mitään!

Mikäli kuvien tekijänoikeuksia ei mainita erikseen, ne ovat Hopewood Connemarasin omaisuutta (JP/VRL-01948). Suuri osa tallin ponien kuvista on itsekuvattuja tai ostettu muilta harrastajilta. Kuvien, jotka eivät ole tallin omaisuutta, tekijänoikeudet mainitaan suoraan kuvien alla. Meillä on myös luvat mm. seuraavien farmien kuvien käyttöön: Wildwych Connemaras, Blackwing Ponies. Kaikki tekstit ovat lähtökohtaisesti myös tallin omaisuutta, poislukien ponien valmennustekstit, joiden kirjoittaja mainitaan tekstin yhteydessä. Rotumääritelmän lähteenä on käytetty hevosmaailma.net:iä. Ulkoasun on suunnitellut ja toteuttanut JP (VRL-01948). Väliviivagrafiikat on kopioitu M Layoutsista.