Stall Ådahl
Virtuaalisia pohjoisruotsinhevosia
Navigaatio

2022-07-31

Pääsimme heti Stall Ådahlin ensimmäisenä toimintavuonna mukaan perinteisiin Virtuaalisen Työhevosyhdistyksen Kesämestaruuksiin! Me...

Lue arkistoa

Tervetuloa kylään!

"Minne ihmeeseen olen oikein joutunut", kysyt itseltäsi haudatessasi kasvojasi syvemmälle kaulaliinaan kahdenkymmenen asteen pakkasessa. Missään ei ole mitään muuta kuin kuusia ja sarveiskalvoja kärventävän kirkasta lunta silmänkantamattomiin. Mutta - mitä ihmettä, oliko tuo hirnahdus? Horisontin takaa näkökenttään jolkottelee ruunikko työhevonen, joka vetää perässään rekeä. Reessä istuu punaposkinen pariskunta. Miksi ihmeessä he hymyilevät, täällähän jäätyy ja tylsistyy hengiltä, ajattelet katkerasti. Reki saapuu kohdallesi. Hevonen hörähtää tyytyväisenä ja nainen ohjaksien päästä huikkaa, "hejsan, välkommen till Ådahl!"

Pohjois-Ruotsissa, jossain aivan syntisen kaukana kaikesta sivistyksestä sijaitsee Vålby-niminen kylä. 2020-luvusta pahasti jälkeen jäänyt Vålby ei tarjoa kyläläisilleen paljon muuta tekemistä kuin sunnuntaikirkon ja lumenluonnin - ainut poikkeus tähän on Ådahlin talli. Erilaisia elukoita majoittava talli tarjoaa kyläläisille valjakko- ja rekiajeluita, ratsastusta, hiihtoratsastusta, eläinterapiaa - you name it. Ruotsalaiset myös lähikunnista ovat kuulleet Stall Ådahlin iloisesta henkilökunnasta, hellyyttävistä eläimistä ja tuoreista, päänkokoisista kanelipullista. Tule sinäkin tutustumaan!

Hyödyllistä

Yhteystiedot

Tallin omistaja: JP (VRL-01948)
Ota yhteyttä: jp@lasikuu.net tai chat