Stall Ådahl
Virtuaalisia pohjoisruotsinhevosia
Navigaatio

2022-07-31

Pääsimme heti Stall Ådahlin ensimmäisenä toimintavuonna mukaan perinteisiin Virtuaalisen Työhevosyhdistyksen Kesämestaruuksiin! Me...

Lue arkistoa

Saragis Almaznyy Zina

Rekisterinumero VTR-24599
Syntymäaika 2.11.2022 (4-vuotias)
Rotu, sukupuoli venäjänvinttikoiranarttu
Säkäkorkeus, väri 72 cm, valkoinen mustin merkein
Kasvattaja Shannon, Saragis
Omistaja JP (VRL-01948)
Kilpailulaji -

Luonnekuvaus

Zina ei ole se huomion keskipisteenä paistatteleva lemmikki, vaan itsenäinen ja rauhallinen oman tiensä kulkija. Vaikka Zina onkin yleensä hiljaa omissa oloissaan, niin rapsutukset sille kelpaa aina ja joskus Zinan voi jopa yllyttää mukaan hassutteluun ja leikkeihin! Leikkiessäänkin Zina on varovainen ja hiljainen - tuntuu suorastaan siltä, että pentuaikansa jälkeen Zina ei ole haukahtanut ääneen kertaakaan. Sänkkärilaukoille Zina lähtee mielellään mukaan ja painelee korvat tuulessa läpättäen pitkin peltoja tulematta hevosten jalkoihin.

Sukutaulu

Pikapuuron Bailando
Dao va Chaoyusai
Liar Liar Pants ON FIRE
Stepmaker's Fiori di Zucca
Hildebrand Toygár Poldi
Sivakov Katenka

Päiväkirja

22.11.2022: Toinen tallikoira (kirjoittanut omistaja)

Juuri kun pääsin hankkimasta meille meidän ensimmäisen tallikoiramme Lyndan, ilmestyi foorumille jo seuraava pentuemyynti. Tällä kertaa myynnissä oli norjalaisen kennel Saragisin vinttikoiria. Olen aina rakastunut venäjänvinttikoiria niiden hessuhopomaisen ulkonäön vuoksi ja lisäksi Saragis on jäänyt mieleeni kauniin nimensä takia, joten oli sanomattakin selvää, että yksi pentu meille oli saatava. Meille lähteväksi pennuksi valikoitui lähes kauttaaltaan valkea narttu nimeltään Saragis Almaznyy Zina. Kasvattajan mukaan Zina vaikutti melko itsenäiseltä ja hiljaiselta pennulta, mutta sehän sopi tulevaan tallikoiran virkaan hyvin!